LivLight Genova Dienblad Large

LivLight  Genova Dienblad Large
€ 69,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit grote Dienblad Genova Large is een absolute blikvanger in elk interieur. Het glanzende aluminiumblad is 34 cm. breed en 26 cm. lang. Ideaal om te gebruiken waar een dienblad oorspronkelijk voor bedoeld is, om eten en drinken gemakkelijk van de ene naar de andere kamer te vervoeren. Maar ook prachtig in de badkamer met een stapeltje washandjes, een wierrookdoosje en flessen badschuim. Zonder twijfel een woonaccessoire van het meubelmerk LivLight waar je veel plezier aan beleeft!

Bruto gewicht4.5 kg.
KleurZilver
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte34 cm.
Diepte26 cm.
Hoogte8 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!