LivLight Gates Windlicht

LivLight Gates Windlicht
€ 12,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een prachtig woonaccessoire uit de collectie van het meubelmerk LivLight is het Windlicht Gates. Het glas is mat afgewerkt en dankzij de oranjebruine kleur verspreidt het windlicht een fijne warme gloed. Erg mooi op een tuintafel of terras, maar ook binnen komt deze lamp uitstekend tot zijn recht. Het 23 cm. hoge windlicht heeft een elegante ronde vorm en loopt naar boven toe smaller uit. Een bijzondere sfeervolle creatie van het meubelmerk LivLight die een mooie plek in jouw tuin of woonkamer verdient!

Bruto gewicht4.95 kg.
KleurOranje
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas
VerrijdbaarNee
Breedte18 cm.
Diepte18 cm.
Hoogte23 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten