LivLight Forbes Windlicht Oranje Outlet

LivLight Forbes Windlicht Oranje Outlet
€ 3,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Ben je gezellig aan het borrelen in de tuin, gaat de zon ineens onder. Dan is een lichtje op tafel wel zo fijn. Zoek je een sfeervol windlicht voor een leuke prijs dan is er dit Windlicht Forbes Outlet Oranje van het meubelmerk LivLight. De 11 cm. hoge glazen woonaccessoire met een diameter van 8 cm. heeft een warme geeloranje kleur en is mat afgewerkt. De donkere sterrenhemel + dit zonnige windlicht met een brandende kaarsje = een beregezellige avond!

Bruto gewicht0.8 kg.
KleurGeel
MateriaalGlas
VerrijdbaarNee
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!