LivLight Farum Etagère Large

LivLight Farum Etagère Large
€ 69,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Op zoek naar een mooie, moderne etagère? Dan zit je met de Etagère Farum Large goed. Deze sierlijke woonaccessoire is gemaakt van aluminium en zilverkleurig. Met een hoogte van 56 cm. is deze etagère uit de collectie van het meubelmerk LivLight een pronkstuk op elke tafel. Vul de drie lagen met taartjes, sandwiches en bonbons en nodig vrienden en familie uit voor een high tea. Of maak een herfst decoratie door de schaal te vullen met dennenappels, mos, takjes en kastanjes. Kortom, een mooi product met verrassend veel mogelijkheden!

Bruto gewicht5 kg.
KleurZilver
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte41 cm.
Diepte41 cm.
Hoogte56 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!