LivLight Fagernes Etagère

LivLight Fagernes Etagère
€ 399,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met deze bijzondere Fagernes Etagère van maar liefst 170 cm hoog maak je gegarandeerd indruk op je vrienden en familie. Een prachtige creatie om je bijzondere servies op te zetten of te vullen met kaarsen, vaasjes of fotolijstjes. Deze etagère met vijf ovaalvormige lagen is gemaakt van metaal en afgewerkt met een bronzen laag. Hierdoor is een antieke uitstraling gecreëerd. Deze etagère van het meubelmerk Livlight is een prachtige, unieke woonaccessoire. Een echt pronkstuk voor in jouw huis!

Bruto gewicht22 kg.
KleurBrons
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte41 cm.
Diepte83 cm.
Hoogte170 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten