LivLight Face Spiegel Large

LivLight Face Spiegel Large
€ 179,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land? Je kunt jezelf elke dag bewonderen in deze mooie Spiegel Face Large van het meubelmerk LivLight. De grote ronde spiegel is voorzien van een dikke zilverkleurige metalen rand en heeft een doorsnee van 50 cm. Een onmisbare woonaccessoire aan de muur van jouw slaapkamer, badkamer of hal. Dankzij deze fijne spiegel ga je nooit meer de deur uit met een vreemd uitstekende pluk haar, veeg mascara op je wang of een melksnor!

Bruto gewicht15 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalRuw Nikkel, Spiegel
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte3 cm.
Hoogte50 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!