LivLight Ekeby Windlicht Small

LivLight Ekeby Windlicht Small
€ 69,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met dit trendy Windlicht Ekeby Small creëer je heel eenvoudig een ontspannen en gezellige sfeer in huis, op het balkon of in de tuin. Deze woonaccessoire van het meubelmerk LivLight is 24 cm. hoog en bestaat uit helder glas en zilverkleurig aluminium.

Een fijne sfeermaker met een brandend kaarsje. En zet je dit windlicht buiten neer, dan zorgt het glas ervoor dat het kaarsje niet uitwaait. Dit ontwerp bewijst maar weer eens, een woonaccessoire hoeft niet groot en extravagant te zijn om indruk te maken!

Bruto gewicht1.6 kg.
KleurTransparant
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAluminium, Glas
VerrijdbaarNee
Breedte18 cm.
Diepte18 cm.
Hoogte24 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten