LivLight Ekeby Windlicht Large

LivLight Ekeby Windlicht Large
€ 109,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Windlicht Ekeby Large van het meubelmerk LivLight is een woonaccessoire met moderne look die in een handomdraai sfeer en gezelligheid brengt. Het 32 cm. hoge windlicht is aan de onderzijde van zilverkleurig metaal en aan de bovenkant van helder glas. Je kunt dit mooie item zowel buiten als binnen neerzetten met een stompkaars in jouw favoriete kleur. En voor nog meer gezelligheid zet je er twee naast elkaar. Een eenvoudige maar efficiënte sfeermaker die niet mag ontbreken bij jou thuis!

Bruto gewicht1 kg.
KleurTransparant glas
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas en aluminium
VerrijdbaarNee
Breedte25 cm.
Diepte25 cm.
Hoogte32 cm.
GemonteerdJa

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten