Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Dulah Lantaarn Medium

LivLight Dulah Lantaarn Medium
€ 37,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Verlicht je tuin op decoratieve wijze met deze langwerpige rieten lantaarn Dulah van LivLight. De lantaarn is binnenin voorzien van een houder voor kaarsen of waxinelichtjes. Plaats bijvoorbeeld een waxinelichtje in de lantaarn en creëer een leuke gezellige sfeer in je hal, tuin of woonkamer.

Dulah lantaarn is de ideale combinatie tussen verlichting en decoratie van de tuin op de zwoele zomeravonden. Lantaarn Dulah is voorzien van een handvat.

Bruto gewicht2 kg.
KleurWit
MateriaalHout
VerrijdbaarNee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!