LivLight Diamond Sierkussen

LivLight Diamond Sierkussen lila
€ 47,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het chique Sierkussen Diamond is maar een kleine woonaccessoire, maar kan wel een wereld van verschil maken in jouw interieur. Met een aantal van deze luxe kussens geef je jouw zitmeubels namelijk een luxe uitstraling en je zit ook nog eens een stuk comfortabeler.

Het vierkante sierkussen van het meubelmerk LivLight is 50 bij 50 cm. en zodanig gestikt dat een mooi ruitenpatroon is ontstaan. In verschillende kleuren te bestellen. Een simpel product, maar zeer effectief als het gaat om het creëren van sfeer!

Bruto gewicht1 kg.
Garantie1 jaar garantie
MateriaalTextiel
VerrijdbaarNee
Breedte60 cm.
Diepte35 cm.
Hoogte5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten