LivLight Deer Wijnkoeler Small

LivLight Deer Wijnkoeler Small
€ 69,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een wel erg leuke manier om een fles wijn koel te houden is in deze Wijnkoeler Deer Small. De wijnkoeler is gemaakt van metaal en voorzien van twee sierlijke hertenkoppen. Met een diameter van 21,5 cm. biedt deze woonaccessoire van het meubelmerk LivLight ruimte aan één wijnfles. Ideaal als je gezellig aan het borrelen bent en even geen zin hebt om naar de koelkast te lopen. Dus ijsblokjes erin, flesje witte wijn of rosé erbij en vergeet je wijnglas niet. Hop, genieten maar! 

Bruto gewicht5 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalNikkel Metaal
VerrijdbaarNee
Breedte21.5 cm.
Diepte21.5 cm.
Hoogte15 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten