LivLight Deer Sierdoosje Small

LivLight Deer Sierdoosje Small
€ 14,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het  Sierdoosje Deer Small is een stijlvol opbergdoosje dat je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Het 15.5 cm. hoge doosje is gemaakt van nikkel, zilverkleurig en heeft een diameter van 9 cm. Het prachtige, zilveren hertje op het deksel is de blikvanger van deze woonaccessoire van het meubelmerk LivLight. Perfect om bijvoorbeeld je sierraden, naaigerei of make-up in op te bergen. Ook prima geschikt om suikerzakjes of zakjes melkpoeder in te doen. Oftewel, een mooi decoratief sierdoosje waar je al je kleine spulletjes in kunt bewaren.

Bruto gewicht1.1 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal Nikkel
VerrijdbaarNee
Breedte9.5 cm.
Diepte7.5 cm.
Hoogte15.5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten