LivLight Deer Sierdoosje Medium

LivLight Deer Sierdoosje Medium
€ 27,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Rondslingerende knoopjes, rolletjes plakband, sierraden of theezakjes? Berg kleine spulletjes netjes op in dit handige Sierdoosje Deer Medium van het meubelmerk LivLight. Het metalen doosje van 19 cm. hoog is behalve praktisch ook nog eens een echte blikvanger door het liggende hert bovenop het deksel. Een erg fijn opbergdoosje voor op je nachtkastje, in de boekenkast of op het aanrecht. Leuk om te zien, handig en vriendelijk geprijsd, wat verlang je nou nog meer van een woonaccessoire? 

Bruto gewicht1.7 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal Nikkel
VerrijdbaarNee
Breedte10 cm.
Diepte10 cm.
Hoogte19 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten