LivLight Deer Champagnekoeler Small

LivLight Deer Champagnekoeler Small
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een feestje is pas echt een feestje met deze fraaie Champagnekoeler Deer Small van het meubelmerk LivLight op tafel. De metalen champagnekoeler is 20 cm. hoog en heeft een diameter van 26 cm. Aan weerzijden is deze zilverkleurige woonaccessoire voorzien van een sierlijke hertenkop. De bak vul je eenvoudig met ijsblokjes om er vervolgens een flesje koude bubbels bij in te leggen. Waar wacht je op? Champagneglazen op tafel, voordeur wijd open en het feest kan beginnen!

Bruto gewicht3.5 kg.
KleurZilver
MateriaalMetaal Nikkel
VerrijdbaarNee
Breedte26 cm.
Diepte26 cm.
Hoogte20 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!