LivLight Deer Champagnekoeler Large

LivLight Deer Champagnekoeler Large
€ 179,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Nog een paar uurtjes tot het begin van een nieuw jaar. De geur van oliebollen komt je tegemoet en de champagneglazen staan al klaar. Een woonaccessoire die in dit plaatje niet mag ontbreken is deze Champagnekoeler Deer Large van het meubelmerk LivLight. Een opvallende zilverkleurige schaal voorzien van een imposante hertenkop aan weerszijden. Met een diameter van 32 cm. is in de champagnekoeler ruimte voor meerdere flessen van de bubbelende wijnsoort. Maak elke feestelijke gelegenheid compleet met dit prachtig item!

Bruto gewicht3.2 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal Nikkel
VerrijdbaarNee
Breedte32 cm.
Diepte32 cm.
Hoogte27 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!