LivLight Darius Windlicht Large

LivLight Darius Windlicht Large
€ 32,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Zowel in huis als buiten is het Windlicht Darius Large een verrassend sfeervolle woonaccessoire. Dit 38 cm. hoge windlicht is gemaakt van geribbeld glas en verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren. Gemakkelijk te verplaatsen dankzij het hengsel van touw. Voor een mooie gloed zet je er een kaars in, maar ook zonder lichtbron ziet dit glaswerk er prachtig uit. Ideaal buiten op jouw tuintafel of binnen op het dressoir, bijvoorbeeld op dat ene mooie dienblad. Een bijzonder fijn ontwerp van het meubelmerk LivLight!

Bruto gewicht4 kg.
MateriaalGlas, Touw Hendel
VerrijdbaarNee
Breedte22.5 cm.
Diepte22.5 cm.
Hoogte38 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!