LivLight Dalby Windlicht Small

LivLight Dalby Windlicht Small
€ 39,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met het Windlicht Dalby Small maak je het heel eenvoudig knusser in huis. De 25 cm. hoge woonaccessoire van het meubelmerk LivLight bestaat uit een glazen stolp op een rond metalen plateau. Het glaswerk heeft een diameter van 14,5 cm. en is aan de bovenzijde voorzien van een tuit.

Zoals je mag verwachten van een windlicht kun je er perfect een kaars inzetten, maar ook voor het showen van een mooi klein beeldje, een grote dennenappel of prachtige veer erg geschikt. Een must-have!

Bruto gewicht1.6 kg.
KleurTransparant
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Aluminium
VerrijdbaarNee
Breedte20 cm.
Diepte20 cm.
Hoogte29 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten