LivLight Dalby Windlicht Medium

LivLight Dalby Windlicht Medium
€ 69,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een bijzonder mooie glazen woonaccessoire uit de collectie van het meubelmerk LivLight is het Windlicht Dalby Medium. Dit windlicht bestaat uit een ronde glazen stolp op een aluminium plateau in glanzend zilver.

De stolp is 19,5 cm. in doorsnee en 29 cm. hoog. Je kunt er perfect een grote stompkaars in zetten, een paar kleine cactussen, een vrolijk beeld of wat je ook maar wilt. Met deze charmante verschijning maak je het bij jou in huis nog gezelliger!

Bruto gewicht1.5 kg.
KleurTransparant
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Aluminium
VerrijdbaarNee
Breedte20 cm.
Diepte20 cm.
Hoogte29 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten