LivLight Cross Sierkussen

LivLight Cross Sierkussen
€ 44,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Pas op als je dit Sierkussen Cross aanschaft, want het kan zomaar zijn dat je nooit meer van de bank af komt. Niet alleen zit je wel erg lekker met een paar van deze sierlijke kussentjes om je heen, maar ze zorgen er ook voor dat jouw bank er woest aantrekkelijk uitziet.

Dit chique sierkussen is vierkant, heeft mooie grijs- en kopertinten en is voorzien van een elegant ruitpatroon. Simpelweg een pracht van een woonaccessoire van het meubelmerk LivLight!

Bruto gewicht0.8 kg.
KleurGrijs
Garantie1 jaar garantie
MateriaalTextiel
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten