LivLight Cortona Schaal Small

LivLight Cortona Schaal Small
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het meubelmerk LivLight staat bekend om zijn uitgebreide collectie stijlvolle woonaccessoires. Ook deze Schaal Cortona Small is weer zo’n prachtig item om jouw interieur mee te verrijken. De zilverkleurige metalen schaal is bijna een halve meter lang en 31 cm. breed.

Dankzij een sierlijke voet staat deze verschijning stevig op elke ondergrond. Te vullen met wat je maar wilt, bijvoorbeeld seizoensgebonden decoraties, zoals dennenappels of een kerststuk. Of met lekkere luxe broodjes op een zondagochtend. Een pracht van een schaal!

Bruto gewicht2.2 kg.
KleurNikkel
Extra infoRuw afgewerkt
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal, Ruw Nikkel
VerrijdbaarNee
Breedte49.5 cm.
Diepte31 cm.
Hoogte5 cm.
GemonteerdJa

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten