LivLight Cortona Schaal Large

LivLight Cortona Schaal Large
€ 109,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Cortona is een prachtige stad in Toscane en tevens de naam van deze chique woonaccessoire van het meubelmerk LivLight. De Schaal Cortona Large is net als de Italiaanse stad mooi om te zien en bovendien erg praktisch. Je kunt er allerlei decoratieve items in doen, zoals siertakken, kaarsen of grote schelpen.

De schaal is gemaakt van metaal, zilverkleurig en 56 bij 35,5 cm. groot. Voorzien van een elegant voetje, waardoor deze woonaccessoire stevig op tafel staat. Een prachtstuk!

Bruto gewicht2.9 kg.
KleurNikkel
Garantie2 jaar garantie
MateriaalRuw Nikkel
VerrijdbaarNee
Breedte56 cm.
Diepte35.5 cm.
Hoogte11 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!