Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Cors Kandelaar Small

LivLight Cors Kandelaar Small
€ 22,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Of het nu zomer of winter is, een mooie kandelaar in huis kan altijd! De Kandelaar Cors Small van het meubelmerk LivLight is robuust, strak en elegant. Het patroon van de kandelaar geeft je woonkamer, hal of tuin kleur en creëert een prachtige sfeer.  Dankzij de ronde vormen heeft dit windlicht een sierlijke uitstraling. De kandelaar is gemaakt van kunstof stroken welke op een sierlijke manier gevlochten zijn en heeft in het midden een glas voor kaarsen of waxinelichtjes. 

Bruto gewicht1 kg.
KleurGrijs
MateriaalKunststof
VerrijdbaarNee
Breedte15.5 cm.
Diepte15.5 cm.
Hoogte16.5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!