Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Cornice Hanglamp

LivLight Cornice Hanglamp
€ 37,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Hanglamp Cornice is een veelzijdige, alledaagse lamp die in elk interieur past. De hanglamp is uitgevoerd in glas en ze is rond van vorm. Er is geen specifieke kleur aanwezig waardoor ze te combineren is met verschillende kleuren. Met name boven de eettafel kan je de hanglamp erg creatief uitzetten door misschien meerdere lampen te gebruiken. De Hanglamp Cornice is een onderdeel van de lampencollectie van het meubelmerk LivLight. De hanglamp wordt zonder lichtbron geleverd.

Aantal lichtbronnen1x
Soort lichtbronE14/W25
Bruto gewicht6.42 kg.
KleurTransparant
MateriaalGlas
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!