LivLight Circle Sierkussen Large

LivLight Circle Sierkussen Large grijs
€ 52,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een paar kussentjes op de bank, een paar op bed, een paar in je luie stoel en een paar gewoon op de grond. Kussentjes, je hebt er nooit teveel van in huis. En zoek je nou een eenvoudig sierkussen dat toch opvalt, dan zit je met dit Sierkussen Circle Large helemaal goed.

Het kussentje van het meubelmerk LivLight is 60 bij 60 cm. groot, versierd met een fraai cirkelpatroon en te bestellen in verschillende kleuren. Een woonaccessoire om te kussen.

Bruto gewicht1 kg.
Garantie1 jaar garantie
MateriaalTextiel Velvet suede look stof
VerrijdbaarNee
Breedte60 cm.
Diepte60 cm.
Hoogte5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten