LivLight Ceylon Windlicht Wit Medium

LivLight Ceylon Windlicht Wit Medium
€ 34,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een heerlijke zonnige dag kan natuurlijk niet lang genoeg duren. Met het elegante Windlicht Ceylon Wit Medium geniet je tot in de late uurtjes van de warmte en gezelligheid van de zomer. Dit ontwerp van het meubelmerk LivLight is vervaardigd van fijn keramiek en helder wit. Met een brandende kaars zorgt dit windlicht voor een mooie aanblik, doordat het licht zowel aan de bovenzijde als door het fraaie bloemenpatroon naar buiten straalt. Een charmante woonaccessoire die natuurlijk ook binnen prachtig tot zijn recht komt. 

Bruto gewicht4.5 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalFijn Keramiek
VerrijdbaarNee
Breedte21 cm.
Diepte21 cm.
Hoogte23 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten