LivLight Ceylon Windlicht Roze Small

LivLight Ceylon Windlicht Roze Small
€ 27,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Goed gezelschap, een koud drankje in je hand en de barbecue die de geur van de zomer verspreidt. Geniet extra lang van die heerlijke zomeravonden met dit fijne Windlicht Ceylon Roze Small op tafel. Dit 18 cm. hoge windlicht is gemaakt van fijn keramiek en heeft een zachtroze kleur. Door de gaatjes verspreidt deze woonaccessoire van het meubelmerk LivLight een gezellig licht. Als de kooltjes nagloeien en de zon ondergaat zet je een brandend kaarsje in dit windlicht. Heerlijk buiten genieten tot laat op de avond!

Bruto gewicht2 kg.
KleurRoze
Garantie2 jaar garantie
MateriaalFijn Keramiek
VerrijdbaarNee
Breedte15 cm.
Diepte15 cm.
Hoogte18 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten