LivLight Ceylon Windlicht Roze Medium

LivLight Ceylon Windlicht Roze Medium
€ 29,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit fraaie Windlicht Ceylon Roze Medium is een mooie aanvulling op jouw collectie woonaccessoires. Met of zonder brandend kaarsje een leuke verschijning die je zowel binnen als buiten neer kunt zetten. De 23 cm. hoge sierpot is van fijn keramiek en voorzien van een handig hengsel. De zachtroze kleur en het vrolijke bloemenpatroon geven dit windlicht van het meubelmerk LivLight een mooie romantische look. Maak jij thuis ook een plekje vrij voor dit charmante windlicht? 

Bruto gewicht4.5 kg.
KleurRoze
MateriaalFijn Keramiek
VerrijdbaarNee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!