LivLight Cenon Schaal

LivLight Cenon Schaal
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Als je op zoek bent naar een fruit- of hapjesschaal of een plateau om kaarsen op te zetten kun je natuurlijk kiezen voor een saai wit bord. Of je kunt gaan voor chic met deze gave Schaal Cenon van het meubelmerk LivLight.

Geen moeilijke keuze! Deze woonaccessoire van hout heeft een diameter van 52 cm. en kun je bestellen in een aantal warme kleuren. In vorm gesneden vanuit een boomschijf, waardoor de jaarringen mooi te zien zijn. Een lust voor het oog!

Bruto gewicht2.5 kg.
KleurGrijs
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHout
VerrijdbaarNee
Breedte52 cm.
Diepte52 cm.
Hoogte11 cm.
GemonteerdJa

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten