LivLight Canvas Sierkussen Vierkant

LivLight Canvas Sierkussen Vierkant
€ 27,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Sierkussen Canvas Vierkant is een fijne woonaccessoire van het meubelmerk LivLight. Een mooi vintage sierkussen voorzien van een aantal metalen studs, dubbele lagen, rafelranden en een roze streep. Het sierkussen is 50 bij 50 cm. groot en geeft jouw bank, stoel of bed extra charme. Het canvas is beige en bestaat voor 100% uit katoen. Je kunt het kussen voor de sier in de hoek van de bank leggen of lekker achter je rug plaatsen. Echt een must-have!

Bruto gewicht1 kg.
KleurBeige
MateriaalKatoen
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte2.4 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!