Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Camkoy Sierkussen

LivLight Camkoy Sierkussen

€ 34,95

€ 14,95

incl. BTW

57% korting

Je voordeel is € 20,00

Niet meer leverbaar

Lichte pastelkleurtjes zie je niet alleen bij kleding vaak terug, maar ook in het interieur. Lichte kleuren zorgen vaak voor rust, ruimte en balans. Om dit ook in je woonkamer te kunnen creëren heeft het meubelmerk LivLight het Sierkussen Camkoy ontworpen. Dit groene sierkussens heeft een gebalanceerd patroon dat aan de ene kant speels en aan de andere kant rustgevend is. De kussenhoes heeft aan de voorkant een canvas-look en is voorzien van een rits zodat je deze gemakkelijk kunt wassen.

Bruto gewicht1 kg.
KleurGroen
Garantie1 jaar garantie
MateriaalKatoen
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte3.5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!