LivLight Calm Sierkussen Rechthoek

LivLight Calm Sierkussen Rechthoek
€ 74,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Kom tot rust met dit Sierkussen Calm Rechthoek. Een fijne woonaccessoire uit de collectie van het meubelmerk LivLight. Het rechthoekige kussentje is 60 bij 40 cm. groot en heeft rustgevende stofbanen met witte en bruine tinten. Doordat de verschillende banen anders gebreid zijn en de middelste baan hoogpolig is, heeft dit sierkussen een unieke look. Leuk in meervoud en gecombineerd met vergelijkbare vierkante kussentjes! Perfect om jouw zitmeubels of bed nog een stukje comfortabeler te maken!

Bruto gewicht1 kg.
KleurBruin
Garantie1 jaar garantie
MateriaalTextiel
VerrijdbaarNee
Breedte60 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte3.5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!