LivLight Button Sierkussen Asgrijs

LivLight Button Sierkussen Asgrijs
€ 32,50

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Klein pakket

Niet meer leverbaar

Sierkussens kunnen je inrichting maken of breken wat betreft de sfeer. Daarom is het leuk om met deze woonaccessoire te experimenteren. Mix en match een aantal sierkussens in verschillende maten en kleuren met elkaar tot een stijlvol geheel. Met het Sierkussen Button Asgrijs weet je in ieder geval dat je altijd goed zit, letterlijk en figuurlijk. Het sierkussen van het meubelmerk LivLight heeft een neutrale kleur waardoor je eindeloos kunt combineren! De bekleding van het sierkussen heeft een warme vilten-look en de knoop zorgt voor een speelse onderbreking.

Bruto gewicht1 kg.
KleurGrijs
MateriaalKatoen
VerrijdbaarNee
Breedte45 cm.
Diepte45 cm.
Hoogte4 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!