LivLight Bursa Windlicht

LivLight Bursa Windlicht
€ 17,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Bursa is een grote stad in Turkije met bijna 3 miljoen inwoners en tevens de naam van dit fraaie item, het Windlicht Bursa. Leuk hoe het meubelmerk LivLight elk windlicht uit de collectie vernoemd heeft naar een bijzondere plek op aarde. Deze chique woonaccessoire is volledig van glas en heeft een elegante ranke vorm en vierkante voet. Je kunt de 24 cm. hoge charmeur bestellen in verschillende kleuren. Uiteraard nog wel compleet maken met een mooie kaars. Echt een plaatje!

Bruto gewicht1 kg.
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas
VerrijdbaarNee
Breedte13.5 cm.
Diepte13.5 cm.
Hoogte24 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten