LivLight Brondby Windlicht Small

LivLight Brondby Windlicht Small
€ 22,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een ster onder de windlichten, letterlijk. Dit Windlicht Brondby Small van het meubelmerk LivLight heeft namelijk de vorm van een ster. Deze woonaccessoire bestaat uit een metalen frame met daarin transparant glas. Het metaal heeft een chique bronskleur en door de bijzondere vorm wordt het kaarslicht prachtig gereflecteerd. Oh ja, moet je er natuurlijk wel even een brandende kaars in zetten. Het windlicht is 17 cm. hoog en staat prachtig op een houten, glazen of stenen ondergrond. Een item met starquality!

Bruto gewicht1 kg.
KleurBrons
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas in metalen frame
VerrijdbaarNee
Breedte16 cm.
Diepte16 cm.
Hoogte17 cm.
GemonteerdJa

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten