LivLight Brenje Schaal Small

LivLight Brenje Schaal Small
€ 64,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een bijzondere chique woonaccessoire met veel mogelijkheden is deze Schaal Brenje Small. De schaal is gemaakt van ruw afgewerkt aluminium-nikkel en 38 cm. lang en 17 cm. hoog. De hoge zijkanten zorgen voor een unieke en elegante uitstraling. Een originele fruit- of hapjesschaal, maar ook zonder inhoud een waar pronkstuk op tafel. Erg geschikt als cadeau voor een bruiloft of jubileum. Fleur jouw interieur op met deze chique schaal uit de collectie van het meubelmerk LivLight.

Bruto gewicht7 kg.
KleurZilver
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte38 cm.
Diepte23 cm.
Hoogte17 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!