LivLight Bravast Kandelaar Medium

LivLight Bravast Kandelaar Medium
€ 44,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De kandelaar bestaat al eeuwen. Werd dit item vroeger vooral gebruikt voor praktische doeleinden, tegenwoordig is het een onmisbare woonaccessoire die elk interieur meer sfeer geeft. Neem nou deze smaakvolle Kandelaar Bravast Medium van het meubelmerk LivLight. Een metalen kandelaar met klassieke look die met een brandende dinerkaars voor bergen sfeer zorgt. De metalen kaarsenhouder is 45 cm. hoog en uitgevoerd in donker brons. Een mooi kunstobject in combinatie met andere kandelaars op een lage kast, bijzettafel of dressoir. Moet je hebben!

Bruto gewicht10 kg.
KleurBrons
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte13 cm.
Diepte13 cm.
Hoogte45 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!