LivLight Branje Etagère

LivLight Branje Etagère
€ 29,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Voor een luxe accent in jouw interieur zet je deze chique Etagère Branje op tafel. De zilverkleurige metalen schaal is ruw afgewerkt en heeft daardoor een fraaie vintage look. Op de twee sierlijke verdiepingen is ruimte voor allerlei lekkers, zoals bonbons, toffees of koekjes. En je kunt deze woonaccessoire ook leuk op tafel zetten met decoratieve items, zoals siertakjes, kerstballen of nepbloemen. De etagère is 25 bij 12 cm. groot en heeft een hoogte van 25 cm. Een ware blikvanger van het meubelmerk LivLight!

Bruto gewicht2.2 kg.
KleurZilver
MateriaalMetaal, Ruw Nikkel
VerrijdbaarNee
Breedte25 cm.
Diepte12 cm.
Hoogte25 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!