LivLight Borya Windlicht Large

LivLight Borya Windlicht Large
€ 64,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Lekker onderuitgezakt op de bank, voetjes omhoog, wijntje erbij en wat lekkere hapjes op tafel. Maak de avond nog gezelliger met een leuke gesprekspartner en dit sfeervolle Windlicht Borya Large.

Deze moderne verschijning van het meubelmerk LivLight bestaat uit een cilinder van helder glas op een grijze betonnen voet. Het windlicht is 35,5 cm. hoog en heeft een diameter van 24 cm. Geschikt voor een stompkaars. De perfecte woonaccessoire om het knus en gezellig te maken, of je nu buiten of binnen op de bank zit.

Bruto gewicht5 kg.
KleurTransparant
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Stenen voet
VerrijdbaarNee
Breedte24 cm.
Diepte24 cm.
Hoogte35 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten