LivLight Bohr Dienblad Brons

LivLight Bohr Dienblad Brons
€ 44,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met het Dienblad Bohr Brons haal je een prachtig product in huis. Het blad is gemaakt van metaal en afgewerkt in een matte bronzen kleur. Je pakt het dienblad eenvoudig op aan de stevige handvaten. Deze woonaccessoire is geschikt om gebakjes, koffiekopjes en borden met hapjes gemakkelijk te dragen. Ook kun je het dienblad gebruiken om bijvoorbeeld kaarsen, fotolijstjes, bloemen of planten op te zetten. Een veelzijdig product van het meubelmerk LivLight dat in elk interieur op zijn plaats is!

Bruto gewicht1.5 kg.
KleurBrons
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte45 cm.
Diepte18 cm.
Hoogte5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!