LivLight Bodo Dienblad Large

LivLight Bodo Dienblad Large
€ 13,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

In elk huis hoort een dienblad thuis en als je een opvallend exemplaar zoekt dan is dit Dienblad Bodo Large perfect. Het metalen dienblad met rosé gouden kleur heeft een diameter van 28 cm. en is voorzien van een subtiele opstaande rand. Een spraakmakend item uit de collectie woonaccessoires van het meubelmerk LivLight. Plaats een aantal smaakvolle kandelaars of theelichten op het blad en voilà, de finishing touch voor jouw slaap-, woon- of badkamer. Gewoonweg een dijk van een dienblad!

Bruto gewicht1.6 kg.
KleurBrons
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte28 cm.
Diepte28 cm.
Hoogte2.5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!