LivLight Blake Windlicht Wit Small

LivLight Blake Windlicht Wit Small
€ 17,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Waar is de zon nou gebleven? Geniet je lekker buiten van de zomer, dan zorgt dit Windlicht Blake Wit Small ervoor dat je ook als de zon verdwenen is gezellig buiten kunt blijven zitten. Het 17 cm. hoge windlicht van het meubelmerk LivLight is gemaakt van wit mat glas. Deze woonaccessoire maak je compleet met een brandend kaarsje. Je kunt het windlicht op tafel neerzetten of aan het touwhengsel ophangen. Met of zonder breezer ananas echt een toppertje! 

Bruto gewicht2.5 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Touw hendel
VerrijdbaarNee
Breedte12 cm.
Diepte12 cm.
Hoogte17 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten