LivLight Blake Windlicht Wit Large

LivLight Blake Windlicht Wit Large
€ 32,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

’s Avonds in de buitenlucht eten en daarna lekker nagenieten doe je met dit gezellige Windlicht Blake Wit Large op tafel. Het 25 cm. hoge windlicht van wit glas is een ontwerp van het meubelmerk LivLight. Zet er een flakkerend kaarsje in en voilà, een en al gezelligheid. Oei, zijn dat regendruppels? Geen probleem, pak deze woonaccessoire op aan het handige touwhengsel en je zet de avond gewoon binnen voort. Laat maar komen die zomeravonden!

Bruto gewicht10 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Touw
VerrijdbaarNee
Breedte19 cm.
Diepte19 cm.
Hoogte25 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten