LivLight Blake Windlicht Taupe Large

LivLight Blake Windlicht Taupe Large
€ 32,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Als de avond valt en je langzaam maar zeker geen hand meer voor ogen ziet dan wordt het tijd voor een sfeerlichtje. Zet dit Windlicht Blake Taupe Large op tafel en plaats er een kaars in. Nu nog een aansteker zoeken en in een mum van tijd is het buiten of binnen knus en gezellig. Deze woonaccessoire van het meubelmerk LivLight is 25 cm. hoog en gemaakt van glas in een warme taupe kleur. Een prettige verschijning op elke tafel!

Bruto gewicht10 kg.
KleurTaupe
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Touw
VerrijdbaarNee
Breedte19 cm.
Diepte19 cm.
Hoogte25 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten