LivLight Blake Windlicht Grijs Small

LivLight Blake Windlicht Grijs Small

€ 14,95

€ 9,95

incl. BTW

33% korting

Je voordeel is € 5,00

Niet meer leverbaar

Jij onderuitgezakt op de loungebank in de tuin, goed gezelschap en de zon die achter de huizen zakt. In dit plaatje hoort natuurlijk ook dit gezellige Windlicht Blake Grijs Small thuis, uiteraard met een brandend kaarsje. Want wat is er nu gezelliger dan een sfeervolle lichtbron op tafel als de sterren aan de hemel verschijnen? Het windlicht van het meubelmerk LivLight is gemaakt van lichtgrijs glas en heeft een touwhengsel. Dus, muziekje aan en ontspan bij het licht van deze fijne woonaccessoire!

Bruto gewicht2.5 kg.
KleurGrijs
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Touw
VerrijdbaarNee
Breedte12 cm.
Diepte12 cm.
Hoogte17 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!