LivLight Blake Windlicht Grijs Large

LivLight Blake Windlicht Grijs Large
€ 32,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Of je nu op een koude decemberavond gezellig knus op de bank zit of op een warme augustusavond gezellig in de tuin, dit charmante Windlicht Blake Grijs Large is overal een fijne sfeermaker. Extra mooi natuurlijk met een brandende kaars. Het glazen windlicht uit de collectie woonaccessoires van het meubelmerk LivLight is lichtgrijs en heeft een hoogte van 25 cm. Eenvoudig te verplaatsen dankzij het leuke touwhengsel. Maak jij ook een plekje vrij op tafel voor deze charmeur?

Bruto gewicht10 kg.
KleurGrijs
Garantie2 jaar garantie
MaterialGlas, Touw
VerrijdbaarNee
Breedte19 cm.
Diepte19 cm.
Hoogte25 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten