LivLight Blake Windlicht Geel Small

LivLight Blake Windlicht Geel Small
€ 12,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een windlicht is natuurlijk erg praktisch. Zet er een kaarsje in en het omhulsel zorgt dat het dansende vlammetje niet uitgaat. Maar met alleen praktisch kom je er niet als windlicht, het oog wil ook wat. En dit fijne Windlicht Blake Geel Small ziet er bijzonder mooi uit. Gemaakt van geel mat glas en 17 cm. hoog. Zet er een kaarsje in en verwonder je over de prettige gloed die deze woonaccessoire van het meubelmerk LivLight verspreidt. Simpel maar bijzonder sfeervol!

Bruto gewicht2 kg.
KleurGeel
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas
VerrijdbaarNee
Breedte12 cm.
Diepte12 cm.
Hoogte17 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten