LivLight Blake Windlicht Bruin Small

LivLight Blake Windlicht Bruin Small
€ 17,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Rugleuning van de tuinstoel omlaag, voetjes omhoog en een verkoelend avondbriesje door je haren. Maak elke zomeravond extra gezellig en ontspannen met dit sfeervolle Windlicht Blake Bruin Small op tafel. Met een waxinelichtje verspreidt deze fijne woonaccessoire van het meubelmerk LivLight een prettige warme gloed. En met een citronellakaars sla je twee muggen in één klap. Je kunt het 17 cm. hoge windlicht dat is gemaakt van bruin glas ook ophangen aan het touwhengsel. Een sfeermaker ten voeten uit!

Bruto gewicht2.5 kg.
KleurBruin
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Touw hendel
VerrijdbaarNee
Breedte12 cm.
Diepte12 cm.
Hoogte17 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten