LivLight Billund Windlicht Rechthoek

LivLight Billund Windlicht Rechthoek
€ 39,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit chique Windlicht Billund Rechthoek van het meubelmerk LivLight is een schitterend item om allerlei woonaccessoires in te plaatsen. Leuk met een aantal fraaie beeldjes, vrolijke planten of kleine vaasjes. En zoals je mag verwachten van een windlicht, kun je er natuurlijk ook verschillende kaarsen in zetten. Steek de kaarsjes aan en voilà, gezelligheid alom. Het 25 cm. hoge windlicht is gemaakt van glas en heeft dunne metalen ribben. Het glaswerk is 15 cm. breed, 31 cm. lang en staat op een stevig houten plateau. Gewoon prachtig!

 

Bruto gewicht3 kg.
KleurTransparant
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas en hout
VerrijdbaarNee
Breedte31 cm.
Diepte15 cm.
Hoogte25 cm.
GemonteerdJa

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten