LivLight Billund Windlicht Large

LivLight Billund Windlicht Large
€ 39,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Windlicht Billund Large is een prachtige woonaccessoire waarin je allerlei decoratieve items kunt plaatsen. Uitermate geschikt natuurlijk als sfeermaker met een aantal mooie stompkaarsen. Of plaats er een leuk beeldje van een Boeddha in, een vrolijke cactus of grote amethist. Gebruik je fantasie en maak er jouw persoonlijke kunstwerk van. Het 30 cm. hoge windlicht bestaat uit een glazen kubus met metalen ribben dat rust op een licht houten plateau. Een prachtig ontwerp van het meubelmerk LivLight!

Bruto gewicht2 kg.
KleurTransparant
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas en hout
VerrijdbaarNee
Breedte24.5 cm
Diepte24.5 cm.
Hoogte30 cm.
GemonteerdJa

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten