Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Besar Lantaarn

LivLight Besar Lantaarn
€ 39,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Verlicht je tuin of woonkamer op decoratieve wijze met de rond vormige Besar Lantaarn van LivLight. Plaats een waxinelichtje in de lantaarn en creëer een leuke gezellige sfeer in je hal, tuin of woonkamer.

Lantaarn Besar is de ideale combinatie tussen verlichting en decoratie voor de tuin op de zwoele zomeravonden. Het design creëert een warme en gezellige sfeer in je tuin en is voorzien van een handvat.

Bruto gewicht1 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHout
VerrijdbaarNee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!